In Eindhoven, op Strijp-S, staat het Blue Collar Hotel. Vroeger onderdeel van het Philips-complex, tegenwoordig een laagdrempelig, levendig en stoer Rock & Roll hotel met een eigentijds en eigenzinnig karakter. Het Blue Collar hotel is robuust, ruimtelijk en industrieel: overal in het hotel vind je de oude fabriekselementen terug.

In dit hotel hebben we twee ruimtes gehuurd waarin Joostock plaatsvindt. Lunchen en dineren doen we ook in het hotel, en als je wilt kun je blijven slapen.
 

Kamers

Via de website van het Blue Collar Hotel kun je je kamer boeken (dus niet meer bij ons). Hieronder geven we je een indruk van de kamers:

 

Hostel

 
Een bed in de slaapzaal. Er zijn twee slaapzalen, eentje met 34 en eentje met 12 bedden, steeds verdeeld in groepjes van vier. Bij elk bed hoort een lockerkast. Er is een apart gedeelte met sanitaire voorzieningen; wastafels, toiletten en douches.

Vierpersoonskamer

 
Kom je met een groepje, dan kunnen jullie samen een vierpersoonskamer boeken. Daarin staan vier eenpersoonsbedden en iedere gast heeft een eigen lockerkast. Verder beschikt de kamer over een flatscreen TV, badkamer met douche, toilet en wastafel
 

Basic kamer

 
Eenvoudige tweepersoonskamer met comfortabel tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, flatscreen TV en aparte badkamer met douche, toilet en wastafel..

Comfort kamer

 
Tweepersoonskamer met luxe zithoek/slaapbank met mogelijkheid voor 1 of 2 extra slaapplekken. De kamer heeft een flatscreen TV en aparte badkamer met douche, toilet en wastafel.
 
 

 

Samen

De Joomlers hieronder hebben al zo hun ideeën over wat ze op Joostock zouden willen beleven. Welke onderwerpen vind jij interessant?

 

Erik

Erik van Doorne

Remco

Remco Janssen

Edith

Edith van Leeuwen

Hans

Hans Kuijpers

Anja

Anja Hage

Sander

Sander Potjer

Eli

Eli Aschkenasy

Peter

Peter van Westen

Waar was Joostock 2017?

Joostock was niet mogelijk geweest zonder deze sponsors (dankjewel!):

© 2017 Joostock

JoomlaDay™ events are officially recognized, but not organized, by the Joomla!® Project and Open Source Matters, Inc. Each event is managed independently by a local community. The Joomla! name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.