In Eindhoven, op Strijp-S, staat het Blue Collar Hotel. Vroeger onderdeel van het Philips-complex, tegenwoordig een laagdrempelig, levendig en stoer Rock & Roll hotel met een eigentijds en eigenzinnig karakter. Het Blue Collar hotel is robuust, ruimtelijk en industrieel: overal in het hotel vind je de oude fabriekselementen terug.

In dit hotel hebben we twee ruimtes gehuurd waarin Joostock plaatsvindt. Lunchen en dineren doen we ook in het hotel, en als je wilt kun je blijven slapen.
 

Kamers

Als je je ticket boekt, kun je meteen je overnachting bijboeken. LET OP: de kamerprijzen zijn exclusief ontbijt. Het reserveringssysteem van het Blue Collar Hotel werkt niet vlekkeloos, maar gelukkig kun je je kamer dus ook bij ons reserveren.
 
Je kunt kiezen uit vier kamertypen:
 

Hostel

 
Een bed in de slaapzaal. Er zijn twee slaapzalen, eentje met 34 en eentje met 12 bedden, steeds verdeeld in groepjes van vier. Bij elk bed hoort een lockerkast. Er is een apart gedeelte met sanitaire voorzieningen; wastafels, toiletten en douches.
Een hostelbed kost € 29,50 exclusief.
 

Vierpersoonskamer

 
Kom je met een groepje, dan kunnen jullie samen een vierpersoonskamer boeken. Daarin staan vier eenpersoonsbedden en iedere gast heeft een eigen lockerkast. Verder beschikt de kamer over een flatscreen TV, badkamer met douche, toilet en wastafel
De kamer kost € 135 exclusief ontbijt.
 

Basic kamer

 
Eenvoudige tweepersoonskamer met comfortabel tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, flatscreen TV en aparte badkamer met douche, toilet en wastafel..
De kamer kost € 69 exclusief ontbijt.
 

Comfort kamer

 
Tweepersoonskamer met luxe zithoek/slaapbank met mogelijkheid voor 1 of 2 extra slaapplekken. De kamer heeft een flatscreen TV en aparte badkamer met douche, toilet en wastafel.
Deze kamer kost € 89 exclusief ontbijt.
 
 

 

Samen

De Joomlers hieronder hebben al zo hun ideeën over wat ze op Joostock zouden willen beleven. En jij?

 

Erik

Erik van Doorne

Remco

Remco Janssen

Edith

Edith van Leeuwen

Hans

Hans Kuijpers

Anja

Anja Hage

Sander

Sander Potjer

Eli

Eli Aschkenasy

Peter

Peter van Westen

Waar is Joostock?

Joostock zou niet mogelijk zijn zonder deze sponsors (dankjewel!):

© 2017 Joostock

JoomlaDay™ events are officially recognized, but not organized, by the Joomla!® Project and Open Source Matters, Inc. Each event is managed independently by a local community. The Joomla! name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.