Voor wie is Joostock?

De bijeenkomsten en evenementen van Joostock gaan vaak over Joomla, dus dat is heel geschikt voor iedereen met interesse in Joomla. Maar trek je daar vooral niets van aan. Of je nu werkt met Joomla, WordPress of een ander systeem, of je webeditor, programmeur bent of een of meerdere websites beheert, of op een andere manier online aanwezig bent, je bent welkom om deel te nemen!

Bovendien zijn er ook bijeenkomsten die om een specifiek onderwerp draaien. Die zijn dus voor iedereen die interesse heeft in dat onderwerp, en daar hoef je al helemaal niet altijd een Joomler voor te zijn.

Wanneer is Joostock precies?

We proberen regelmatig iets te organiseren, bijvoorbeeld een Unconference, een kennissessie of een marketingdag. Houd deze website goed in de gaten, want we publiceren het eerstvolgende evenement altijd snel nadat we besloten hebben wat het gaat worden. Je kunt ook lid worden van de nieuwsbrief, dan hoef je niet steeds naar de website te gaan. 

Kan ik een officiële factuur krijgen?

Jazeker. Als je bij de niet-gratis events (de Unconference en Joostock Presenteert) je ticket bestelt, zit daar automatisch een factuur bij. Stichting Joostock is niet BTW-plichtig; er staat dus geen BTW op je factuur.

Wie organiseren Joostock?

Joostock is een initiatief van de Stichting Joostock. Doel van de stichting is het bieden van een platform voor het vergroten van de kennis, het netwerk en het werkplezier voor iedereen die met Joomla werkt.

Het Joostock-team bestaat uit Hilda Abbing, Anja de Crom, Hans van der Meer en Josien Verreijt-Nielsen. Zij zetten zich vrijwillig in voor de organisatie van Joostock Unconference en de Joostock Presenteert-bijeenkomsten.

Patrick Smits ontwierp het mooie logo, de flyer en het T-shirt in 2017.

Kan ik mijn partner/familie/opdrachtgever meenemen?

Zeker! Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp kan zich opgeven. 

Is Joostock een Joomla-feestje?

Sommige van de Joostock-evenementen draaien om Joomla en om de mensen die met Joomla werken. Of je het nou als hobby doet of voor klanten, of extensies ontwikkelt.

Andere evenementen zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp, met een lichte voorkeur voor Joomlers. Maar je opdrachtgevers, familieleden en leveranciers zijn zeer welkom! 

Samen hebben we een gigantische hoeveelheid kennis in huis. Laten we eens kijken hoe ver we komen als we al die kennis op één plek samenbrengen.

Wat gaan jullie doen met de inkomsten?

We organiseren graag unconferences, kennissessies en andere bijeenkomsten. Met de inkomsten uit sponsoring en ticketverkoop kunnen we onze activiteiten kostendekkend organiseren. Een eventueel overschot komt goed van pas als we - bijvoorbeeld - een aanbetaling voor een ruimte moeten doen. Zelf verdienen we dus geen geld aan Joostock, voor ons is het vrijwilligerswerk. Daar gaat het ook helemaal niet om: de kennis en de contacten vinden we veel waardevoller.

Vul je naam in
Invalid Input
Vul je je e-mailadres in?
Vul je naam in
Vul je je e-mailadres in?
Invalid Input

Deelnemers over Joostock

Wat Joostock uniek maakt is de gesprekken die je hebt. In plaats van luisteren naar een praatje heb je het écht inhoudelijk over Joomla en alles wat daar mee te maken heeft. Voor mij is Joostock een waardevolle aanvulling op de Joomladagen en JUG's.

Deelnemers over Joostock

Kennisdeling in de vorm van een gesprek in plaats van een presentatie. In plaats van 1 persoon aan het woord kan iedereen zijn/haar steentje bijdragen.

Joostock zou niet mogelijk zijn zonder deze sponsors (dankjewel!):