Voor wie is Joostock?

Joostock Unconference gaat vooral over Joomla, dus dat is heel geschikt voor iedereen met interesse in Joomla.

Joostock Presenteert draait altijd om een specifiek onderwerp, en is dus voor iedereen die interesse heeft in dat onderwerp (de vorige editie was: Alles wat je moet weten over de GDPR). 

Maar trek je daar vooral niets van aan. Of je nu werkt met Joomla, WordPress of een ander systeem, of je webeditor, programmeur bent of een of meerdere websites beheert, of op een andere manier online aanwezig bent, je bent welkom om deel te nemen! 

Wanneer is Joostock precies?

We proberen eens per jaar of eens per 2 jaar een Joomla Unconference te organiseren, en tussendoor wat Joomla Presenteert-sessies.

De eerstvolgende editie is die van Joostock Presenteert, en dat is op 29 november 2019, tussen 13:00 en 17:00. 

Kan ik een officiële factuur krijgen?

Jazeker. Als je je ticket bestelt, zit daar automatisch een factuur bij. Stichting Joostock is niet BTW-plichtig; er staat dus geen BTW op je factuur.

Wie organiseren Joostock?

Joostock is een initiatief van de Stichting Joostock. Doel van de stichting is het bieden van een platform voor het vergroten van de kennis, het netwerk en het werkplezier voor iedereen die met Joomla werkt.

Het Joostock-team bestaat uit Hilda Abbing, Anja de Crom, Hans van der Meer en Josien Verreijt-Nielsen. Zij zetten zich vrijwillig in voor de organisatie van Joostock Unconference en de Joostock Presenteert-bijeenkomsten.

Patrick Smits ontwierp het mooie logo, de flyer en het T-shirt in 2017.

Kan ik mijn partner/familie/opdrachtgever meenemen?

Zeker! Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp kan zich opgeven. 

Is Joostock een Joomla-feestje?

Op Joostock Unconference draait alles om Joomla en om de mensen die met Joomla werken. Of je het nou als hobby doet of voor klanten, of extensies ontwikkelt.

Joostock Presenteert is voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp van de presentaties, met een lichte voorkeur voor Joomlers. Maar je opdrachtgevers, familieleden en leveranciers zijn zeer welkom!

Samen hebben we een gigantische hoeveelheid kennis in huis. Laten we eens kijken hoe ver we komen als we al die kennis op één plek samenbrengen.

Wat gaan jullie doen met de inkomsten?

We willen graag elk jaar een Joostock Unconference organiseren, en tussendoor een of meer Joostock Presenteert-bijeenkomsten. Met de inkomsten uit sponsoring en ticketverkoop kunnen we onze activiteiten kostendekkend organiseren. Een eventueel overschot komt goed van pas als we - bijvoorbeeld - een aanbetaling voor een ruimte moeten doen. Zelf verdienen we dus geen geld aan Joostock, voor ons is het vrijwilligerswerk. Daar gaat het ook helemaal niet om: de kennis en de contacten vinden we veel waardevoller.