Previous Next

In Eindhoven, op Strijp-S, in de Apparatenfabriek is Seats2Meet gevestigd. Vroeger de fabriek waar de Philips-producten werden samengesteld, nu een prachtig vormgegeven verdieping, waarbij elke zaal een eigen thema en uitstraling heeft. In het hele gebouw zie je de oude industriële fabriekselementen nog terug. En probeer niet van de trapleuning af te glijden, want daar hebben de oude fabrieksdirecteuren een stokje voor gestoken. 

We hebben in deze Seats2Meet-vestiging een aantal ruimtes gehuurd voor Joostock, inclusief een "Brainfood"-concept, dus lunchen, dineren en hapjes tussendoor doen we daar.

Wat? Brainfood?

Vergeet de kleffe broodjes ham en kaas, vandaag krijgen we heerlijk eten dat de hele dag door ons lichaam en brein stimuleert.

Halverwege de ochtend is er een Mid Morning Break, tussen de middag genieten we van een streeklunch en 's middags is er nog een Mid Afternoon Break. Alles wat we vandaag eten is erop gericht dat ons concentratievermogen, onze alertheid en ons geheugen optimaal functioneren, ons lichaam in conditie blijft, onze geest scherper wordt en we creatiever gaan denken. 

De catering bij Seats2Meet wordt verzorgd door de in-house chefkok Erling Rugsten. Deze van oorsprong Zweedse kok was onder andere chef in een Londens viersterrenhotel. Goed eten moet toegankelijk zijn voor iedereen, vindt hij. Een gezonde maaltijd stimuleert, inspireert en verbindt mensen met elkaar. Volgens Erling bestaat er een relatie tussen trek hebben, je lichaam stimuleren, ingrediënten echt proeven en lekker eten. Zelf noemt-ie het "Eat to succeed".

Lekker eten en een scherpe geest, dat belooft wat :). Ben je een moeilijke / kieskeurige eter? Geen probleem: lunch en diner zijn in buffetvorm, dus je kunt kiezen wat je lekker vindt.