Joostock is een Joomla-unconference, de enige in Nederland!

Een unconference is een bijeenkomst of evenement waarvan het programma van tevoren niet vaststaat. De deelnemers bepalen dat aan het begin van de bijeenkomst.

Editie nummer 1 vond plaats in het Blue Collar Hotel. een rock 'n' roll hotel in Eindhoven, in oktober 2017. Met een stuk of veertig deelnemers bedachten we 's morgens het programma, en daarna liepen de sessies eigenlijk vanzelf.

Een paar onderwerpen van editie 1? GDPR, werken voor en met klanten, Joomla versus Wordpress, reguliere expressies, Internet of Things, ACL, werken met formulieren, Joomla 4, custom fields... kortom: volop variatie.

Editie 2 vond plaats op 24 november 2018. Weer in Eindhoven, deze keer niet in het rock 'n' roll hotel maar bij Seats2Meet.

Is Joostock iets voor jou?

Als je met Joomla werkt, sociaal, hulpvaardig, slim, creatief, muzikaal of gezellig bent, en je vindt het leuk om je kennis te delen en met andere Joomlers te praten, werken, delen, eten, drinken en discussiëren, kom dan vooral!

Organisatie

Stichting Joostock wil een platform bieden voor het vergroten van de kennis, het netwerk en het werkplezier voor iedereen die met Joomla werkt. Om dat doel te bereiken organiseren we de Joostock Unconference en Joostock Presenteert-bijeenkomsten.

Het bestuur van Stichting Joostock bestaat uit Anja de Crom (voorzitter), Hans van der Meer (secretaris), Hilda Abbing (penningmeester) en Josien Verreijt-Nielsen (bestuurslid). Zij zetten zich vrijwillig in voor de organisatie van Joostock Unconference en de Joostock Presenteert-bijeenkomsten.