Jouw gegevens en wat we ermee doen

Behalve de standaard site-statistieken houden we geen gegevens bij van onze bezoekers. We gebruiken geen Google Analytics of andere statistiekentool.

Meld je je aan voor onze nieuwsbrief? Dan wordt je mailadres opgeslagen in onze database. We gebruiken je mailadres alleen om nieuwsbrieven naartoe te sturen.

Heb je een ticket gekocht? Dan hebben we in onze database alle gegevens opgeslagen die je bij de bestelling hebt ingevuld. We bewaren factuurgegevens zolang dat wettelijk noodzakelijk is.

Ben je sponsor? Ook dan hebben we in onze database alle gegevens opgeslagen die je bij de bestelling van het sponsorpakket hebt ingevuld. We bewaren factuurgegevens zolang dat wettelijk noodzakelijk is.

Klanten (iedereen die een ticket of sponsorpakket heeft gekocht) krijgen ook onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment uitschrijven of je nieuwsbrief-account deleten.

Persoonsgegevens delen met derden

We werken dus niet met Google Analytics (Joostock is een vrijwilligersproject, en de tijd die we erin kunnen stoppen besteden we liever aan de voorbereiding van het evenement dan aan het bestuderen van statistieken).

In het onwaarschijnlijke geval dat de politie, AIVD, FBI of CIA je gegevens wil opvragen, geven wij daar natuurlijk gehoor aan.

Verder delen we je gegevens met niemand.

Cookies of vergelijkbare technieken

Onze website gebruikt alleen technische en functionele cookies.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

De persoonsgegevens die we van je hebben, mag je altijd inzien, corrigeren of verwijderen. Toestemming voor gegevensverwerking (“ik wil de nieuwsbrief ontvangen”) kun je altijd intrekken door je uit te schrijven of je account te deleten. Je mag ons ook vragen om die persoonsgegevens als een bestand naar je te sturen, of naar een organisatie die jouw gegevens nodig heeft. Overigens moet je dan wel kunnen bewijzen dat jij degene bent die dat vraagt.

Vind je dat we niet goed met je gegevens omgaan? Dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Onze site is beveiligd tegen misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking of ongeoorloofde wijziging van persoonsgegevens. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, vertel het ons dan onmiddellijk!